Badkamerrenovatie? Bel ons: +32 494 17 99 41
U wenst een kostenraming? Ontvang een vrijblijvende offerte

Vloerverwarming

Vloerverwarming: voelbare meerwaarde

Vloerverwarming heeft alleen maar voordelen: het garandeert een egaal verdeelde warmte in de hele ruimte; het is goedkoper dan klassieke verwarming met radiatoren en het is ruimtebesparend, omdat de gehele installatie onder de vloer wordt weggewerkt. BDW Projects, gevestigd in Lievegem en gespecialiseerd in vloerverwarming, maakt werk van een efficiënte en duurzame installatie.

 

 

Welke warmte in uw woning?

De keuze voor het juiste type vloerverwarming is niet zo evident, omdat verschillende factoren een rol spelen. Zoals de grootte van de ruimte, het vloertype in uw renovatieproject (tegels, natuursteen, hout,...), uw beschikbare budget, het woningtype (loft, huis met veel afzonderlijke kamers...), de hoogte van de doelruimte, het aantal ramen en hun grootte, enzovoort. Op basis van onze knowhow en jarenlange ervaring brengen wij al deze factoren in rekening en laten wij u weten welk vloerverwarmingssysteem garant staat voor het beste rendement en hoogste wooncomfort.

 

Klassieke vloerverwarming of Bekotec-Therm?

Klassieke vloerverwarming heeft heel wat voordelen ten opzichte van klassieke radiatoren. Maar BDW Projects werkt met de kwaliteit van Bekotec-Therm, die u nog meer troeven biedt. Bij dit systeem worden de verwarmingsbuizen immers in een noppenplaat ingebouwd, waardoor we een heel snel reagerend systeem krijgen. Bekotec-Therm is niet geschikt voor polybetonvloeren en PU-gietvloeren, maar biedt voor de rest alleen maar voordelen, zoals dit schema aantoont:

 

Eigenschappen Bekotec-Therm Klassiek
Verbruikskosten Kostenbesparing tot 30% t.o.v. klassiek systeem Opmerkelijk lager verbruik dan met radiatoren
Garantie 100% zeker schadevrij want 10 jaar garantie op de combinatie vloerverwarming tegel 10 jaar garantie op de vloerverwarming
Aankoop Vanaf 35 euro/m2 Vanaf 25 euro/m2
Opwarming Minimaal dubbel zo snel opgewarmd Standaard opwarming
Temperatuurregeling per kamer Eenvoudig temperatuur te regelen per kamer Moeilijk temperatuur te regelen per kamer
Esthetiek Meer mogelijkheden want alle formaten en legsystemen zijn mogelijk Beperking in tegelformaten tot max. 40 x 40 cm
Opbouwhoogte Opbouwhoogte vanaf 5,5 cm Opbouwhoogte vanaf 15 cm
Plaatsingstijd vloerverwarming EN vloerbedekking Vanaf 1 week geplaatst Vanaf 4 tot 5 weken geplaatst

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij BDW Projects!

Prijsofferte aanvragen
© 2024 BDW Projects - de beste vloerverwarming Privacy - Website by KMOSites