Badkamerrenovatie? Bel ons: +32 494 17 99 41
U wenst een kostenraming? Ontvang een vrijblijvende offerte

Badkamer(renovatie)

Badkamerrenovatie

Een luxueuze badkamer die tot in de puntjes afgewerkt is, is voor velen het sluitstuk van hun woning. We brengen tenslotte gemiddeld vijf jaar van ons leven door in deze ruimte. Bij BDW Projects in Lievegem verstaan we maar al te goed hoe belangrijk het voor onze klanten is dat een badkamer rust, warmte en klasse uitstraalt. Daarom werken wij enkel met badkamerproducten, tegels en platen van duurzame topkwaliteit.

 

Ook voor de verlichting, klassiek & LED, kunt u op ons rekenen. Zo kunt u jarenlang genieten van uw badkamer. BDW Projects is gespecialiseerd in badkamerrenovatie van A tot Z, zo hoeft u maar één partner aan te spreken voor de uitwerking van uw plannen, volledige installatie en afwerking. 

Badkamernieuwbouw

Bij de nieuwbouw van een badkamer heeft u de grootst mogelijke vrijheid om keuzes te maken, van de techniek tot en met de plattegrond. Hou zeker ook rekening met de mogelijke behoeften van morgen. Uw investering in de badkamer is er immers een voor de lange duur. BDW Projects gaat samen met u op zoek naar de beste stijl, en staat u bij in alle mogelijk fases van het bouwproces.

Verwarm uw vloeren & wanden elektrisch

Wandverwarming wordt vaak gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, maar ze kan evengoed in grotere ruimtes (bijvoorbeeld de living of zelfs een kantoorruimte) geïnstalleerd worden.

 

Elektrische verwarming in de muur heeft verschillende voordelen. Zo zijn de aanschafkosten van elektrische verwarming vaak lager dan een wandverwarming met water. Daarnaast is het ook iets makkelijker te installeren. U hoeft het systeem bijvoorbeeld niet aan te sluiten op het cv-systeem.

 

Wandverwarming kan zowel bij renovatiewerken als bij nieuwbouw door BDW Projects aangelegd worden.

 

 

 

 

LED-licht in een nieuwe dimensie

BDW Projects is ook erkend installateur van Shlüter-LIPROTEC, LED-licht dat uw badkamer en randaccessoires accentueert. De juiste verlichting speelt een grote rol bij de inrichting en eindresultaat van uw badkamer, ook kan BDW Projects Shlüter-LIPROTEC toepassen in andere ruimtes. Buiten dat correct geplaatst licht een verfijnde afwerking garandeert, heeft het ook een direct effect op uw humeur. Licht werkt via het netvlies direct in op onze hersenen en daarmee ook op onze hormoonshouding. Kies daarom voor een ervaren partij als BDW Projects voor de plaatsing van uw LED-licht. Met Schlüter-LIPROTEC geniet u van goed geplaatst licht die opmerkelijk invloed zal hebben op uw humeur!

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij BDW Projects!

Prijsofferte aanvragen

Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie voegt waarde toe aan uw huis en verbetert de functionaliteit en het uiterlijk van de ruimte. Of u nu een badkamerrenovatie uitvoert om de waarde van uw woning te verhogen of uw badkamer op te frissen, er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden voordat u begint. Bij het plannen van een badkamerrenovatie moet u eerst een budget opstellen. Met een goed budget kunt u de kosten van de renovatie beter beheren. Bepaal ook het ontwerp en de stijl van de badkamer die u wilt. U kunt kiezen voor een modern, klassiek of landelijk ontwerp, afhankelijk van uw voorkeuren. Vervolgens moet u de juiste materialen en producten kiezen. Er zijn veel verschillende opties, dus u moet zorgvuldig overwegen wat het beste bij uw badkamer past. Denk bijvoorbeeld aan tegels, kranen, douchekoppen, badkuipen en verlichting. Tot slot moet u ervoor zorgen dat uw badkamerrenovatie wordt uitgevoerd door een ervaren professional. BDW Projects is vertrouwd met de nieuwste trends en technieken om ervoor te zorgen dat uw badkamer er stijlvol en modern uitziet. Als u ervoor kiest om uw badkamer te renoveren, zult u zeker tevreden zijn met het eindresultaat. De renovatie zal uw huis waardevoller maken en de badkamer een meer comfortabele en aantrekkelijke plek maken.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij BDW Projects!

Prijsofferte aanvragen
© 2023 BDW Projects - de beste vloerverwarming Privacy - Website by KMOSites