Badkamerrenovatie? Bel ons: +32 494 17 99 41
U wenst een kostenraming? Ontvang een vrijblijvende offerte

Badkamer(renovatie)

Badkamerrenovatie

Een luxueuze badkamer die tot in de puntjes afgewerkt is, is voor velen het sluitstuk van hun woning. We brengen tenslotte gemiddeld vijf jaar van ons leven door in deze ruimte. Bij BDW Projects in Lievegem verstaan we maar al te goed hoe belangrijk het voor onze klanten is dat een badkamer rust, warmte en klasse uitstraalt. Daarom werken wij enkel met badkamerproducten, tegels en platen van duurzame topkwaliteit.

 

Ook voor de verlichting, klassiek & LED, kunt u op ons rekenen. Zo kunt u jarenlang genieten van uw badkamer. BDW Projects is gespecialiseerd in badkamerrenovatie van A tot Z, zo hoeft u maar één partner aan te spreken voor de uitwerking van uw plannen, volledige installatie en afwerking. 

Badkamernieuwbouw

Bij de nieuwbouw van een badkamer heeft u de grootst mogelijke vrijheid om keuzes te maken, van de techniek tot en met de plattegrond. Hou zeker ook rekening met de mogelijke behoeften van morgen. Uw investering in de badkamer is er immers een voor de lange duur. BDW Projects gaat samen met u op zoek naar de beste stijl, en staat u bij in alle mogelijk fases van het bouwproces.

Verwarm uw vloeren & wanden elektrisch

Wandverwarming wordt vaak gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, maar ze kan evengoed in grotere ruimtes (bijvoorbeeld de living of zelfs een kantoorruimte) geïnstalleerd worden.

 

Elektrische verwarming in de muur heeft verschillende voordelen. Zo zijn de aanschafkosten van elektrische verwarming vaak lager dan een wandverwarming met water. Daarnaast is het ook iets makkelijker te installeren. U hoeft het systeem bijvoorbeeld niet aan te sluiten op het cv-systeem.

 

Wandverwarming kan zowel bij renovatiewerken als bij nieuwbouw door BDW Projects aangelegd worden.

 

 

 

 

LED-licht in een nieuwe dimensie

BDW Projects is ook erkend installateur van Shlüter-LIPROTEC, LED-licht dat uw badkamer en randaccessoires accentueert. De juiste verlichting speelt een grote rol bij de inrichting en eindresultaat van uw badkamer, ook kan BDW Projects Shlüter-LIPROTEC toepassen in andere ruimtes. Buiten dat correct geplaatst licht een verfijnde afwerking garandeert, heeft het ook een direct effect op uw humeur. Licht werkt via het netvlies direct in op onze hersenen en daarmee ook op onze hormoonshouding. Kies daarom voor een ervaren partij als BDW Projects voor de plaatsing van uw LED-licht. Met Schlüter-LIPROTEC geniet u van goed geplaatst licht die opmerkelijk invloed zal hebben op uw humeur!

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij BDW Projects!

Prijsofferte aanvragen
© 2023 BDW Projects - de beste vloerverwarming Privacy - Website by KMOSites